KEDVEZMÉNYEZETT: SUNWARD GAMES KFT

PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.2.4-16-2016-01264

PRPJEKT CÍME: SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉK ANIMÁTOR GYAKORNOK FOGLALKOZTATÁSA A SUNWARD GAMES KFT-NÉL

SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 6.42 Millió Forint

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 100%

PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA: A Sunward Games Kft. 2010 óta készít számítógépes játékokat- A játékok besorolása HOPA, melyekben a világ legnagyobb gyártóival versenyez.

A játékok teljes egészében a cég keretein belül készül, kivétel az angol anyanyelvű szinkronszínészek hangalámondásai és a különböző szintű tesztelések

A játékokban szereplő mozgások és animációk fontos részét képezik a játékmenetnek.

A cég HR tevékenységében az utóbbi időben jelentős feladatot kapott a kiválasztás és képzésen túl, a távolból érkező alkalmazottak integrációja és letelepedésének segítése a városban.

Sajnos a jelenlegi oktatási rendszerben nincsenek kész tudással rendelkezők, így azt az utat vállalta a cég, hogy gyakornoki programot hirdet.

A program során a fiatalok 4 részből álló képzési csomagot is kapnak, ezáltal biztosítjuk, hogy a végzettségükkel megszerzett tudás gyakorlatban is alkalmazni és fejleszteni tudják.

A munka során megismerik a játékkészítéssel közvetlenül és közvetve kapcsolódó tevékenységeket, azok elvárt paramétereit, alapvető műszaki és egyéb paraméterezhető elvárásait

Az animációs munkákhoz használatos programokat részletesen és nagy gyakorlati biztonsággal megismerik.

A fiatalok, olyan animációs ismereteket szereznek a képzés ideje alatt, mely alkalmassá teszi őket, hogy munkát vállaljanak a számítógépes játékiparban, illetve rajzfilmek és egyéb filmek készítésében. Tudásuk nemzetközi szinten is megállhatja a helyét, amennyiben megfelelő szorgalommal és jó nyelvi tudással rendelkeznek.

A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2018.2.21